Resultatet blev i och för sig ganska grått, men också (som tur var) väldigt gott! =)
22 jan. 2014
Spanskakursen
På spanskalektionen i förrgår pratade vi om olika ostar eftersom det
finns några sorter som görs här i Asturien. Planen var att vi skulle gå
förbi på en affär och köpa en liten ostbricka att smaka på under
utflykten igår, men det hann vi inte med (och jag hade helt glömt bort
det). Men Natalia kom minsann ihåg det och hade därför med sig tre
spanska ostar, varav två från Asturias, som hon gav mig på lektionen idag.
En blåmögelost som precis som utlovat var väldigt stark/kraftfull, lite
väl stark att äta som den är, i alla fall för mig, men den gjorde sig
bra i pastasås, precis som jag fick tips om. De andra var en
hårdost(spansk) med fyllig smak och en lite mjukare/krämigare ost med
tomatsmak(från Asturien), de var båda väldigt goda att äta som de var. Jag är väldigt glad att jag har Natalia som lärare!
Resultatet blev i och för sig ganska grått, men också (som tur var) väldigt gott! =)
Resultatet blev i och för sig ganska grått, men också (som tur var) väldigt gott! =)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar